U bent hier

KVC Westerlo organiseert 4e Mastertornooi Westel Circle

Westerlo
06.05.2015 - 21.37u
Door: Hans Van Donderen

Op zaterdag 9 mei organiseert KVC Westerlo voor het vierde opeenvolgende jaar het Mastertornooi. Het tornooi wordt jaarlijks georganiseerd voor jeugdspelers U7 en U8 in functie van het samenwerkingsproject Westel Circle, dat dit seizoen 28 teams bevat. Van elke categorie nemen er deze jaargang 22 teams deel. De jongste categorie komt in de voormiddag aan de beurt, de oudsten volgen in de namiddag.

Er zullen ploegen uit de hele regio deelnemen. Zo zijn er ploegen uit de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Er is zelfs één team uit Oost-Vlaanderen lid van Westel Circle. De nadruk van dit tornooi ligt op het fun-aspect, wat voor deze leeftijden nog altijd de bovenhand moet halen. Zo zullen er geen scores en geen klassement worden bijgehouden. Zo is iedereen winnaar.


Het Mastertornooi blinkt niet enkel uit in sportiviteit. Er is ook randanimatie voorzien, zodat de focus nog meer naar plezier verschuift. Zo is er een EHBO-stand voorzien met demonstraties over verzorging en het maken van een sportdrank, een fotostand met de Kemphaan en een spel 'vak N'. Ook de jaarlijkse afvaardiging van de Westel Magic School zal aanwezig zijn.


Dit concept wordt enorm goed onthaald door trainers, spelers én ouders. Sommige ouders gedragen zich bij wedstrijden van hun kinderen vaak ongepast en foutief. Door de rangschikking weg te nemen blijkt dat dit euvel voor een groot stuk verholpen wordt.


Alle wedstrijden gaan door op het kunstgrasterrein van KVC Westerlo. Verspreid op het complex is er randanimatie voorzien en ook drank- en eetstanden zijn aanwezig. De openingsceremonie vindt plaats om 9.00u. Omstreeks 12.30u sluit de voormiddag af met een slotceremonie. In de namiddag wordt dit alles herhaald van 14.15u tot 17.45u.


Samenwerken is belangrijk in de maatschappij. Alle deelnemende clubs zetten zich dan ook in om de waarden van het kind tot ontplooiing te laten komen op dit tornooi. De club hoopt zo veel mogelijk mensen te mogen verwelkomen op deze sportieve dag.

Voor meer informatie: www.kvcwesterlo.be/community/westel-circle

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto