Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

KVC Westerlo veilt gedragen truitjes, opbrengst gaat naar vzw Maison Maurice - match uitverkocht

KVC Westerlo

De wedstrijdshirts van KVC Westerlo die zondag gedragen worden tijdens de match tegen Anderlecht, worden geveild voor het goede doel vzw Maison Maurice.

De voetbalploeg kiest voor een duurzame samenwerking waarbij ze bijdragen aan meerdere projecten van de vzw op langere termijn.

Zondag na afloop van de match KVC Westerlo – Anderlecht, kan je bieden op het wedstrijdshirt van je favoriete KVC Westerlo-speler. De opbrengst gaat naar vzw Maison Maurice. Dat is een vzw opgericht door twee zussen, Emilie en Christel, met als hoofddoel het bouwen van een opvanghuis in Kisangani, Democratische Republiek Congo.

Daarnaast zet de vzw projecten op die de lokale bevolking een waardiger leven geven. De opgehaalde centen van de veiling zullen ze gebruiken voor de aankoop van wasbare luiers en voor de bouw van het opvanghuis.

Het idee om te gaan samenwerken met KVC Westerlo ontstond eerder organisch. De club met als slogan #enallemaalsamen is altijd al geïnteresseerd geweest in maatschappelijke projecten. Het zoontje van Christel, Maurice, voetbalt bij de Elite U9 van KVC Westerlo, wat de bal aan het rollen bracht. Een duurzame samenwerking kwam tot stand met deze veiling als eerste project.

Geïnteresseerd in zo’n truitje? Er kan geboden worden op de shirts vanaf zondag via volgende link https://www.matchwornshirt.com/team/westerlo

De veiling sluit zaterdag 17 september om 14u.

Wilt u op een andere manier bijdragen aan vzw Maison Maurice? Dan kan u gerust een kijkje nemen op de website. https://vzwmaisonmaurice.be/

De match zondag is uitverkocht

Foto KVC Westerlo.

KVC Westerlo

Deel dit artikel