Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

KVC Westerlo verwelkomt Rode Duivel Nacer Chadli

KVC Westerlo

Op deadline day kondigt KVC Westerlo de komst van Rode Duivel Nacer Chadli aan. De 33-jarige linksbuiten wordt voor één jaar uitgeleend door Basaksehir waarin hij in de voorbije 2 seizoenen tot 51 optredens kwam, waarin hij zesmaal scoorde en evenveel assists weggaf. Dit seizoen kwam hij nog maar één keer in actie en scoorde hij de 1-0 tegen Kayserispor.

De ervaren speler begon zijn professionele loopbaan in 2007 bij AGOVV Apeldoorn. Daarna ging hij nog aan de slag bij FC Twente, Tottenham Hotspurs, West Bromwich Albion, AS Monaco en RSC Anderlecht. In totaal staat zijn teller nu op 471 wedstrijden, 114 doelpunten en 78 assists.

Nacer maakt ook nog altijd kans om met onze Rode Duivels naar het WK in Qatar te gaan. Hij zal via onze club de bondscoach willen overtuigen om hem bij de definitieve groep te nemen. Zijn laatste interland/oproeping dateert van juli 2021 toen hij in de kwartfinale van Euro 2020 tegen Italië in minuut 70 in het veld kwam, maar vier minuten geblesseerd van het veld moest.  Foto KVC Westerlo.