U bent hier

KVO kustboys overklassen Kemphanen in 2e helft : 0-4

Vlaanderen | Westerlo
25.02.2017 - 22.40u
Door: Herman Gezelle

KV Oostende heeft een belangrijke zege geboekt met het oog op een ticket voor Play-off I. Het rolde Westel op na de pauze: 0-4. De ploeg van Jacky Mathijssen blijft in de gevarenzone hangen. 

De 2e helft leek al snel uit te draaien op een festival van slechte controles, tot Musona even besloot te gaan toveren met een dubbele schaarbeweging.

Christensen trapte letterlijk in het Zimbabwaans goocheltrucje en deze keer belandde de bal wel op de stip. Dimata bleef ijzig kalm en zette de kustboys met een lage schuiver op voorsprong.

Diezelfde Dimata liet de 0-2 daarna meermaals liggen, maar toen Heylen pijnlijk in de fout ging, mocht Musona de voorsprong alsnog verdubbelen.

Het kalf was verdronken voor de thuisploeg. Jonckheere maakte er met een knappe uithaal in de benedenhoek 0-3 van en ook Marusic zette zijn naam nog op het scorebord na een mooi uitgespeelde counter, 0-4. (vrt)

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto