U bent hier

KVO kustboys overklassen Kemphanen in 2e helft : 0-4

Vlaanderen | Westerlo
25.02.2017 - 22.40u
Door: Herman Gezelle

KV Oostende heeft een belangrijke zege geboekt met het oog op een ticket voor Play-off I. Het rolde Westel op na de pauze: 0-4. De ploeg van Jacky Mathijssen blijft in de gevarenzone hangen. 

De 2e helft leek al snel uit te draaien op een festival van slechte controles, tot Musona even besloot te gaan toveren met een dubbele schaarbeweging.

Christensen trapte letterlijk in het Zimbabwaans goocheltrucje en deze keer belandde de bal wel op de stip. Dimata bleef ijzig kalm en zette de kustboys met een lage schuiver op voorsprong.

Diezelfde Dimata liet de 0-2 daarna meermaals liggen, maar toen Heylen pijnlijk in de fout ging, mocht Musona de voorsprong alsnog verdubbelen.

Het kalf was verdronken voor de thuisploeg. Jonckheere maakte er met een knappe uithaal in de benedenhoek 0-3 van en ook Marusic zette zijn naam nog op het scorebord na een mooi uitgespeelde counter, 0-4. (vrt)

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto