KFC Lentezon speelde nog steeds zonder een aantal sterkhouders, zoals Cools, Belmans, Roes en Goots. Vermeulen vervoegt de ziekenboeg. Schilders keerde terug uit schorsing.

'In tegenstelling tot in de vorige uitwedstrijden liet Lentezon zich in de beginfase niet verrassen', zegt Maarten De Voeght, Lentezoncoach.  'De bezoekers namen de wedstrijd meteen in handen en speelde een aantal kansen bij elkaar. In de 15e minuut was het wel raak. Julien rondde een combinatie over een aantal stations enig mooi af met een volley in de winkelhaak (15' 0-1 Julien).

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Schilders werd aangetrapt in de grote backlijn. Julien zette opnieuw feilloos om (56' 0-2 Julien). Nog geen 10 minuten later zette Dierckx de 0-3 op het bord (67' 0-3 Dierckx).

Een verdiende overwinning die Lentezon (voorlopig?) aan de leiding van het klassement brengt.'