U bent hier

Kwartfinales Europa League: : Club Brugge naar onbekend Oekraïne

Internationaal | Vlaanderen
20.03.2015 - 13.43u
Door: Herman Gezelle

Vanmiddag om 13u werd in het Zwitserse Nyon geloot voor de kwartfinales van de Europa League. Club Brugge, dat gisteravond voor een stunt tegen het Turkse Besiktas zorgde, treft het Oekraïense Dnipro. Club Brugge moet eerst naar Oekraïne op 16 april, een week later volgt de terugmatch.

Club Brugge neemt het op tegen het relatief onbekende Dnipro Dnipropetrovsk. De Oekraïense nummer drie was sportief gezien misschien wel de zwakste tegenstander die nog in de trommel zat, maar valt zeker niet te onderschatten. In de vorige ronde wipte Dnipro Ajax immers uit de Europa League. De Oekraïeners zijn vooral gekend om hun stevige thuisreputatie.

Kwartfinales Europa League:

Sevilla-Zenit Sint-Petersburg

Dnipro-Club Brugge

Dinamo Kiev-Fiorentina

Wolfsburg-Napoli

De heenwedstrijden worden gespeeld op 16 april. Een week later, op 23 april, volgen de terugwedstrijden.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto