U bent hier

KWTC 63e Sterrentornooi : Dames 1 Belgian Circuit in actie

Kempen regio | Nationaal
04.08.2015 - 23.43u
Door: Herman Gezelle

Op het center court van Koninklijke Wezel TennisClub knalde het afgelopen zondagnamiddag tijdens de finale tussen Julien Dubail (A nationaal 16) en Maxime Braeckman (A nationaal 23). Na 3 uur en 20 minuten toptennis onder een genadeloze zon wist Braeckman de titel Heren 1 Belgian Circuit 3 sterren 2015 met een onwaarschijnlijke 6/7 (5) – 7/6 (5) – 7/6 (4) score binnen te halen.

Op naar nog een spannende week in Wezel want nu spelen de dames 1 in het KWTC Belgian Circuit 2 sterrentornooi. In de tabel staan klinkende namen als: Bastianon Désiree (A-24), Janssens Lynn (B-15/4 - 56), Widdershoven Estee (B-15/4 - 59), Brulmans Lise (B-15/4 - 72bis) en vele anderen waaronder ook oude bekende Klaartje Van Baarle (B-15/1 wereldkampioene +45).

De hoofdtabel start op donderdag 6-08, vrijdag de 1/4 finales, zaterdag de 1/2 en zondag 9-08 de finale. KWTC vermeldt de dagplanning en het uur van de finale op zijn site www.kwtc.be en op zijn Facebook pagina. Het belooft spannend te worden.
Wat maakt het KWTC-tornooi anders?

"Dirk Stans, bestuurder en verantwoordelijke voor de communicatie, legt uit. Met ons tornooi bieden wij de spelers, onze leden en de bezoekers een totaalpakket aan tennis en randactiviteiten die het bij ons aangenaam vertoeven maken. Er zijn de Belgian Circuit reeksen die heerlijk tennis brengen om naar te kijken, er is de Kids- en Tienertour en de vele andere reeksen waar zowel de speler als de toeschouwer zijn gading in kan vinden.

Als toeschouwer kan je elk terrein direct benaderen om optimaal te kunnen kijken en supporteren. Bovendien, om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken kan je de ganse dag 2 weken lang genieten van versnaperingen tot een volwaardig 3 gangen diner zodat er geen reden meer is om de club tussen wedstrijden te verlaten. Iedere speler en bezoeker een thuisgevoel geven, is waar het voor ons om draait. En niet te vergeten de vele feestjes die we 's avonds organiseren."

En feesten, dat kennen ze in Wezel.
Zondag 9 augustus, finaledag alle reeksen inclusief dames 1 met afsluitende receptie.
Koninklijke Wezel TennisClub, een vaste waarde in tennis sinds 1952.

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto