'Deze verplaatsing naar het verre Moeskroen moest en zou de de 3 punten opleveren voor Real.

In de winter transfereerde de thuisploeg liefst 3 nieuwe spelers , waaronder Qouli , om alsnog de mogelijke degradatie te vermijden .

De blauwe garde , vandaag in het geel , zette de Elmos-boys al zeer vlug op een rustgevende voorsprong . Zo had topscorer El Attabi een voet in de eerste vier doelpunten . 0-1 na individuele actie ,0-2 door El Fashi na een afvallende bal getrapt door El Attabi , 0 - 3 afgeweken bal na hoekschop getrapt door El Attabi , 0 - 4 door de "master him self "na weer eens een fraaie individuele dribbel .

Na een collectieve aanval van Noorderwijk kon Charraoui een ogenschijnlijke geruststellende voorsprong uitbouwen . 0 - 5

Na 15 minuten begon Quoli aan zijn wedstrijd . 1 - 5 schot van ver laag beneden in de hoek en op slag van rust kon Greco zelfs een tweede thuisdoelpunt laten optekenen na een verrassend goed uitgevoerde aanval .

De tweede helft ging Moeskroen alles in de schaal gooien en startte furieus met hoge pressing en vliegende doelman . Real liep echter uit tot 2 - 6 en 2 -7 door doelpunten van 2 keer Charraoui . Quoli bracht nog even hoop met zijn tweede van de avond 3 - 7 .

Een verre trap in het lege doel door Issam en een prachtig uitgespeelde tegenaanval bracht de stand op 3 - 8 en 3 - 9 .

Drie dolle minuten van de thuisspelers bracht terug wat spanning in de partij . Twee keer Greco en één keer Quoli bracht de stand op 6 - 9 . Op minuut 37 kreeg Quoli een unieke kans op een zevende treffer maar de toegekende 10 - meter-trap werd gemist .

Dahmani bracht na een mooi uitgevoerde aanval de verdiende eindstand van 6 - 10 op het scorebord .