Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laakdal Rugby versterkt coaching staff

Laakdal Rugby
Voor het seizoen 2022-’23 zal de coachingstaff van de mannenploeg van Laakdal Rugby, gecoacht door Rik Verboven, versterkt worden door Koen Peeters en Berten ‘De Witte’ Lemmens.
 
'Beide heren zijn ex-spelers van Laakdal en Dendermonde, en nemen zo tonnen ervaring mee die de jonge ploeg van Laakdal goed gaat kunnen gebruiken', zegt Robbe Horemans.
Koen Peeters zal de aanval en het kicking spel van de Kempenaars onder zijn hoede nemen, als voormalig flyhalf kent hij de knepen van een snelle aanval en een goede kick.  
Berten Lemmens zal het packspel voor zijn rekening nemen. De scrum, maul, Line-out en ruck hebben voor een prop van dit kaliber geen geheimen.
 
Ook de dames van Rugby Laakdal breiden uit! Voor het seizoen 2022-’23 krijgt Stefan Mermans versterking van Danny Frans als coach.
Danny Frans heeft jarenlange ervaring als speler, en als coach van de jeugd van Laakdal. Zij nemen gezamenlijk de trainersrol op zich.
Deze tandem wensen we alvast veel succes en we geloven er rotsvast in dat beide heren onze Dames verder gaan laten groeien met het oog op de toekomst!' Foto rr LR.
Laakdal Rugby

Deel dit artikel