Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laakdalse ondernemersprijzen : Wim Houtmeyers Ondernemer van 2023

Laakdal

Meer dan 300 lokale ondernemers en hun partner zakten  af naar het nieuwjaarsontbijt van het Forum Ondernemen en de gemeente Laakdal. Tevens werden naast de titel van starter en de ondernemer van het jaar ook twee lifetime achievement awards uitgereikt.

 

“Onze gemeente kent heel wat ondernemerstalent”, aldus schepen van ondernemen Jurgen Mensch. “Het is belangrijk dat zij kunnen netwerken. Daarom bieden wij een platform aan om op een interactieve manier hun kennis en ervaringen met elkaar te delen met de bedoeling om maximaal in te zetten op groei en succes!”

Eind vorig jaar werd een oproep gelanceerd waarbij alle inwoners de kans kregen om hun favoriete ondernemer te nomineren voor de Laakdalse ondernemersprijzen.

In de categorie ‘starter van het jaar’ werden drie zaken genomineerd die een vliegende start hebben gemaakt en een stevige basis hebben gelegd voor een succesvolle toekomst, nl. Koekenbak, Medisch thuis en DK Darts. Danny Huybrechts van DK Darts mocht de titel in de wacht slepen.

De titel ‘ondernemer van het jaar’ stond in het teken van ondernemerschap in de breedste zin van het woord. De drie genomineerden, plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers, tuincentrum Bloemenland en café ’t Katerke, onderscheiden zich dan ook in hun vakgebied. Wim Houtmeyers van plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers mag zich ondernemer van het jaar noemen.

Tenslotte mochten de broers Ghoos van wijnhandel Ghoos en Arlette Rens en François Bernaerts van Klein duimpje & de bot een Lifetime achievement in ontvangst nemen. Beide zaken zijn al jaren een vaste waarde in Laakdal.'

Laakdal

Deel dit artikel