De voorinschrijvingen voor de 4e Neteland Natuurloop zijn nog tot zondagavond geopend. Mis de kans niet om aan het voordeeltarief van 6 euro (ipv 9 euro aan de kassa) in te schrijven. Waarom je er moet bij zijn? Een prachtig parcours van 6 - 11 - 15,5 of 21 km, een gratis & fris Chouffe'ke, de beklimming van de Toeristentoren, de IJsboerke Kids' Village en je steunt het goede doel, het Olivia Fund.

Een extra motivator, als je je op voorhand inschrijft maak je kans op een bon van Wolfstee ter waarde van €50. Aarzel dus niet langer en schrijf je in via www.netelandnatuurloop.be/inschrijving-2018

Groepen maken kans op fantastische prijzen

Schrijf je als groep in (minimum 6 personen) en je maakt kans op een heerlijk bakje La Chouffe, een bangelijke trofee én een bon van Wolfstee ter waarde van €100 Ideaal voor een groepsetentje nadien.  Verzamel dus al je loop- en wandelvrienden, verzin een leuke groepsnaam en schrijf je in als groep!

½ marathon powered by Wolfstee

Het koninginnennummer van de 4e editie wordt zonder enige twijfel de ½ marathon. Een prachtig en uniek parcours door de Herentalse natuur beloven heel wat lopers aan te trekken. De passages langs de Nete, Kasteel Le Paige, de Toeristentoren en het Zwart Water kunnen ongetwijfeld de geoefende loper bekoren. Hiernaast bieden we ook de klassieke afstanden van 6 - 11 en 15,5 km aan.