U bent hier

Laatste tickets voor Geelse kerstmusical

Geel
09.12.2019 - 16.41u
Door: Mark Jaspers

De ticketverkoop van de kerstmusical die elk jaar in fuifzaal de Waai gespeeld wordt loopt als een trein. Meer dan 3 200 tickets zijn ondertussen de deur uit en het merendeel van de 16 voorstellingen die in het weekend van 14 en 15 december gespeeld worden zijn zo goed als uitverkocht.

De kerstmusical vertelt dit jaar het verhaal van de elf Bobby. Als baby belandt hij in de zak van de kerstman en reist helemaal mee naar de Noordpool, waar hij opgroeit tussen de elfen als een van hen.

Terwijl de wereld langzaam vergeet waar Kerstmis echt om draait, ontdekt Bobby tot zijn verbazing wie hij echt is. Kan hij twee werelden samenbrengen en zo Kerstmis redden? 'Bobby, de elf' trakteert je op een feelgood-verhaal voor jong en oud, ideaal om je al een beetje in de kerststemming te brengen.

De voorstellingen van de kerstmusical vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 december in fuifzaal de Waai, Werft 28. Een voorstelling duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 14 december wordt van 13 uur tot en met 21 uur elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 15 december is dat vanaf 13 uur tot en met 19 uur. Wie de laatste tickets op de kop wil tikken kan dat via www.visit-geel.be/tickets

Er staan dat weekend nog heel wat andere leuke kerstactiviteiten op het programma in Geel waaronder de kerstmarkt op de Havermarkt en de tractor kerstrun waaraan meer dan 80 verlichte en versierde tractoren deelnemen. Meer info daarover vind je op https://www.visit-geel.be/

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto