U bent hier

Laatste weekend werken aan brugvoegen E313

Geel | Kempen regio | Laakdal regio | Westerlo
16.05.2019 - 13.26u
Door: Mark Jaspers

Dit weekend worden de werken aan de brugvoegen op de E313 in Laakdal, Geel en Westerlo afgerond. De laatste werken vinden plaats op de brug over de Nieuwe Baan (N174) in Laakdal. Voor het verkeer op de E313 is er geen hinder, alle rijstroken blijven beschikbaar. De oprit Geel-Oost (nr. 24) richting Antwerpen gaat wel tijdelijk dicht.

Vorig jaar is het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gestart met het vernieuwen van brugvoegen op de E313 in Laakdal, Geel en Westerlo. Dit weekend worden de voegen van de brug over de Nieuwe Baan in Laakdal volledig afgewerkt. Voor het verkeer op de E313 is er geen hinder. De oprit Geel-Oost (nr. 24) gaat wel dicht van vrijdagavond 17 mei (20u) tot maandagochtend 20 mei (05u). Het verkeer wordt via de Bell-Telephonelaan/Janssen-Pharmaceuticalaan/Amocolaan omgeleid naar de oprit Geel-West (nr. 23).

Weersgevoelig

Werken aan brugvoegen zijn zeer weersgevoelig. In geval van regenweer kan de planning nog wijzigen. De meest recente info is steeds terug te vinden op: www.wegenenverkeer.be/laakdal.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto