(bezoekers van het Shoppingpark te Olen kunnen vanaf augustus 2014 aan het oplaadeiland©

QiSola™ gratis hun mobiele toestellen opladen, genieten van Free Wi-Fi en daarnaast ook nog als eerste responderen op binnenkomende pushberichten met acties en kortingen van de aanwezige handelaars)

Opvallend oplaadeiland© QISola™ en WiFi spot

Scarabees bvba uit Stevoort lanceert op zaterdag, 6 september 2014 om 13.00h. een nieuw zonne-oplaadconcept voor smartphones en tablets in het bekende Shoppingpark te Olen.

(www. olenshopping.be).
Iedereen is van harte welkom op deze wereldpremière!

Hierbij komt Scarabees tegemoet aan de vraag van steeds meer mobiele shoppers om hun mobiel apparaat snel, eenvoudig en gratis te kunnen opladen en te genieten van kosteloos internet.

Het knap vormgegeven oplaad- en WiFi-punt bevindt zich op het middenplein van het park, vlak naast de centraal gelegen witte Arabische tent.

Een drie en een halve meter hoge aluminium paal die in de grond verankerd zit, mondt bovenaan uit in een ronde glazen overkapping, voorzien van 24 hoogrenderende zonnecellen.

Dit zonnedak, in combinatie met een krachtig batterijpack, zorgt voor een continue toevoer van energie voor het opladen van de mobiele toestellen.

Drie Dockingstations, bevestigd op een centraal oplaadplateau rondom de oplaadpaal, laten toe om de meeste modellen van de bekendere merken, waaronder de Apple iPhone, Samsung, LG, Huawei…, inclusief de tablets, te voorzien van extra stroom.

Aan elk Dockingstation kunnen 2 toestellen tegelijkertijd worden opgeladen.

Aan de paal is een zitbank gemonteerd, voorzien van draadloze oplaadtechnologie. Zo kunnen bezoekers tijdens een break hun hiervoor uitgeruste mobiele toestellen opladen door ze simpelweg op deze bank te leggen.

Een bezoek aan de oplaadpaal brengt geld op!

Bezoekers aan het oplaadeiland© QiSola™ kunnen niet alleen gratis opladen en genieten van gratis wifi,  maar zien ook automatisch allerhande interessante aanbiedingen zoals digitale kortingbons, aangeboden door de winkeliers van het Shoppingpark, op de schermpjes van hun smartphone verschijnen.

Nevenactiviteiten…

- Mogelijkheid tot een geluidloze en onvergetelijke cruise doorheen het park met een

  Tesla, de Californische full-electric sportscar…

- Kennismaking met de elektrische fietsen van Team Cyclis, een bedrijf dat fietsleasing promoot in
  heel België

Met dank aan…

- alle overige sponsors, die op het moment van verschijnen van dit persbericht nog
  niet allemaal bekend waren,

- de directie en de handelaars van het Shoppingpark voor hun welwillende medewerking.
- de plaatselijke politici met in het bijzonder de heer burgemeester van Olen, Marcel Bellens.

- de lokale en nationale pers voor hun interesse in dit innovatieve concept.

Scarabees bvba is een Belgische fabrikant van NextGen Hybrid zonneladers voor smartphones, tablets, phablets en wearables.

Scarabees gelooft in Open Innovatie en werkt samen met gespecialiseerde lokale bedrijven en onderzoeksinstellingen.

De Scarabees hybride zonneladers maken gebruik van de nieuwste zonnecel-, batterij management-, draadloos oplaad, -Bluetooth-, en WiFi-technologie.

De Scarabees Hybrid Solar Charger serie bestaat uit 3 modellen:

- De Personal Charger, een draagbare oplader, ideaal voor de “heavy users” en professionele gebruikers van smartphones en tablets.

- Een Home & Office-model, het centrale oplaadpunt in elk huis of kantoor. Een designlamp annex charger.

- Een Public Charger, geplaatst op openbare plaatsen zoals parken, op festivals, in shoppingmalls, in bushokjes, industrieparken, woonwijken ...).

Meer info op www.scarabees.be .              Like onze fanpage: www.facebook.com/Scarabees