Inschrijvingen Pennenzakkenrock van start met eerste artiest: Laura Tesoro

Scholen kunnen vanaf maandag 7 november inschrijven voor de 23e editie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol.

Die zal volgend jaar plaatsvinden op donderdag 29 juni 2017. Voor leerlingen tussen acht en veertien jaar en voor hun leerkrachten wacht weer een spetterend festival vol muziek, randanimatie en educatieve spelletjes. De organisatie kan als eerste artiest de deelname van Laura Tesoro bevestigen.

-Scholen kunnen inschrijven vanaf maandag 7 november aan het voordeeltarief van 7 euro per kind tot de laatste dag voor de paasvakantie. Na de paasvakantie is de ticketprijs 9 euro per leerling. Alle praktische informatie vind je op de website www.pennenzakkenrock.be.

Kwaliteit en veiligheid

Pennenzakkenrock blijft een festival dat gaat voor kwaliteit en veiligheid. De organisatie werkt momenteel volop aan een sterke affiche en wil blijven verrassen met originele randanimatie, een uitgebreide educatieve twitterzone, teacherscorner en DJ-contest. Bovendien krijgt de festivalcamping in 2017 meer aandacht en ruimte. Niet alleen de capaciteit groeit, maar ook de aankleding, catering en animatie worden uitgebreid.

Campingfestival

-Campingfestival De voorbije drie jaren organiseerde het Zilvermeer een heus campingfestival waar ruim tweehonderd kinderen en hun leerkrachten de kans kregen om een nachtje te kamperen op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer. Het succes bij de deelnemers was hartverwarmend groot. Daarom hernemen we ook dit jaar dit initiatief. Inschrijven om het échte festivalgevoel te beleven kan eveneens vanaf maandag 7 november via de inschrijvingsmodule op de vernieuwde website.

Laura Tesoro

Met het vrijgeven van de naam van Laura Tesoro licht Pennenzakkenrock reeds een tipje van de sluier. Er zal echter nog zo veel meer te beleven zijn. Om steeds de laatste nieuwtjes te kunnen delen, investeerde de organisatie alvast in een gloednieuwe website. Dit alles belooft nu al een geweldig einde van het schooljaar op donderdag 29 juni 2017.

Praktische Info

Wanneer: 29 juni 2017 van 8u tot 17u

Waar: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info: www.pennenzakkenrock.be info@pennenzakkenrock.be

foto: Photo News