U bent hier

Laura Tesoro op Pennenzakkenrock 2015

Mol | Neteland | Provincie Antwerpen
17.02.2015 - 22.03u
Door: Franky Van Leeuwen

Laura Tesoro, vorig jaar nog tweede in The Voice van Vlaanderen, is de eerste naam die op de affiche van Pennenzakkenrock 2015 prijkt. Op woensdag 4 maart worden de andere namen van de affiche bekendgemaakt tijdens een persmoment in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol.

Koen Wauters coachte Laura tijdens The Voice van Vlaanderen. Hij was zeer tevreden van zijn pupil want ze mocht zingen tijdens de Clouseaushows in het sportpaleis. Laura maakte ook al een goede beurt in Vlaanderen Muziekland en Sing that Song. De inmiddels achttienjarige Laura Tesoro brak door in 2008 toen ze de hoofdrol vertolkte in de musical Annie. Op Pennenzakkenrock zal ze samen met haar live band alles uit de kast halen om de jonge rockers te laten genieten van een fantastisch optreden.

182 scholen

Donderdag 25 juni 2015 is het de 21ste editie van Pennenzakkenrock. De inschrijvingen lopen als een trein. Momenteel zijn er al 182 scholen ingeschreven, goed voor 7112 leerlingen en 634 leerkrachten. Scholen die inschrijven voor zaterdag 4 april kunnen nog genieten van het voordeeltarief van zes euro per leerling. Leerkrachten en begeleiders van geregistreerde kinderen kunnen het festival gratis bezoeken.


PRAKTISCHE INFO
Wanneer: onderdag 25 juni 2015 van 8 tot 17 uur

Waar: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, Mol

Meer info: www.pennenzakkenrock.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto