U bent hier

Laura Tesoro siert affiche Pennenzakkenrock

Mol
21.03.2016 - 11.54u
Door: Hans Vertommen

Piepjonge affiche van Pennenzakkenrock is compleet met Laura Tesoro, Ghostrockers, Bandits, Regi, Niels Destadsbader, The Voice Kid Jens, de Ketnetband en een delegatie van Kadanza 22. Dat is de gemiddelde leeftijd van de artiesten die op de 22ste editie van Pennenzakkenrock voor de ambiance zorgen.

De organisatie luisterde naar de tips van haar jonge publiek en zette Ghostrockers, Laura Tesoro, Bandits, Niels Destadsbader, The Voice Kid Jens, de Ketnetband en een delegatie van jeugdmusical Kadanza op de affiche. Regi is met zijn 40 lentes de oudste performer.

Tot vrijdag 25 maart zijn er nog tickets aan het vroegboektarief van zes euro. Vanaf 26 maart kost een dagje Pennenzakkenrock negen euro. Begeleidende leerkrachten mogen gratis mee. Van het Eurovisiesongfestival naar Pennenzakkenrock Laura Tesoro en Ghostrockers zijn de headliners van de 22ste editie van het Kempense kinderrockfestival. Laura vertegenwoordigt in mei ons land op het Eurovisiesongfestival in Stockholm met het nummer What’s the Pressure.

Op dinsdag 28 juni trekt ze nog eens alle registers open op het podium van Pennenzakkenrock. Ghostrockers Mila, Jonas, Jimmy, Charlotte en Alex brengen het beste van hun repertoire mee naar Mol. Regi mag dan wel de oudste artiest van de affiche zijn, de ambiancekoning tekent al voor het derde jaar op rij voor een stomende dj-set. Jong en ambitieus zijn de sleutelwoorden voor de verdere invulling van de affiche. Bandits komen met een sterke set nog steviger uit de hoek dan twee jaar geleden. Niels Destadsbader laat zich ruggensteunen door een batterij straffe artiesten.

De Ketnetband viert in 2016 zijn 15de verjaardag. Charlotte, Maureen, Sien en Matthew hebben dus iets te vieren en dat zullen de festivalgangers geweten hebben. Ketnet vaardigt als trouwe partner van Pennenzakkenrock ook een delegatie van de populaire jeugdmusical Kadanza af. Voice Kid Jens en de winnaar van de Pennenzakkenrock dj-contest vervolledigen de affiche van Pennenzakkenrock 2016. Een deskundige jury begeleidt jongeren naar het grote podium.

Naast muziek pakt Pennenzakkenrock ook uit met een grote educatieve zone en met allerlei attracties. Pennenzakkenrock 2016 vindt dit jaar plaats op dinsdag 28 juni. Inschrijven via www.pennenzakkkenrock.be is heel simpel. Tot vrijdag 25 maart betaal je met het vroegboektarief zes euro voor een entreeticket. Vanaf 26 maart kost een ticket negen euro.

PRAKTISCHE INFO PENNENZAKKENROCK 2016 Wanneer: Dinsdag 28 juni van 8 tot 17 uur campingfestival vanaf 27 juni, 8.30 uur Waar: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, Mol Meer info: www.pennenzakkenrock.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto