U bent hier

Laureaten Keramiek Stedelijke Academie Beeldende Kunst stellen tentoon

Herentals
16.09.2020 - 14.58u
Door: Mark Jaspers

'7 laureaten van de afdeling keramiek van de Herentals academie, kregen vanwege de coronacrisis, niet de kans om ons werk aan het grote publiek te tonen', klinkt het in de academie. 'Liefde voor creativiteit met klei aan de hand van hun eindwerk.

Daarom besloten we zelf iets op poten te zetten. Het had heel wat voeten in de aarde eer we een locatie hadden gevonden die door de gemeente als coronaproof in orde werd bevonden.

Frederik Roggeman, onze docent keramiek, heeft ons hierbij met raad en daad bijgestaan. 

De tentoonstelling is te bezoeken op zaterdag en zondag 3 en 4 oktober en zaterdag en zondag 10 en 11 oktober bij Schrijnwerkerij Verwerft, Toekomstlaan 23, Herentals.

Op zondag 11 oktober om 16 uur zullen enkele cursisten van de afdeling Woord van de academie een finisage verzorgen. Hierop is iedereen welkom.'

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto