Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laurence Luyten - Een opvallend frisse wind bij CD&V Olen : "Samen sterk, voor Olen! Ga zéker stemmen""

Laurence Luyten samen met vava Jos Luyten van Garage Mazda Luyten

CD&V kandidate Laurence Luyten (28), in oktober te vinden bovenaan de tweede kolom op plaats 13, staat dan wel als nieuwkomer op de lijst,  maar is géén nieuwkomer in Olen.

"Vandaag de 13e, op 13 oktober vind je me op de 13e plaats", lacht Laurence,  de sympathieke Captain van de succesvolle damesploeg van Oevel Blauwvoet.

De Noorderwijkseweg in Olen is sinds kort haar thuisbasis, maar zij bracht hier ook een groot stuk van haar kindertijd door aangezien haar grootouders Hilda De Backer en Staf Van Reusel hier altijd hebben gewoond.

De grootouders van Laurence zijn buren en hebben altijd een grote verbondenheid gevoeld met Olen en met de buurt. Grootmoeder Hilda De Backer (90) noemt Olen vaak ‘de schoonste gemeente van de Kempen.’  Ook grootvader Jos, tevens zaakvoerder van Mazda Garage Luyten, is heel fier dat z'n kleindochter zich wil inzetten voor alle Olenaars. "Ons Laurence is een heel geëngageerde, enthousiaste vrouw die zich steeds wil inzetten voor iederéén die haar lief is. Zo neemt ons Laurence een deel van de zorg voor haar grootouders op zich.  Dat doet heel deugd, en is meer dan lovenswaardig."

Laurence, leerkracht,  stelt zichzelf graag voor als iemand die een groot hart heeft voor haar familie, haar leerlingen in het buitengewoon onderwijs en uiteraard ook voor haar hond Hugo (Bouvier, 2 jaar). Hij vergezelt haar vaak op café, evenementen of zelfs op restaurant. In haar vrije tijd sport ze graag. Zo speelt ze al sinds haar 11 jaar voetbal bij Blauwvoet Oevel en is ze een gewaardeerd en gemotiveerd Captain.

Haar keuze voor de politiek komt dan ook verder vanuit een groot sociaal engagement, want Olen verdient een beleid dat voortvloeit vanuit de stem van de mensen. Zij wil graag waar het kan een luisterend oor bieden en is bereid om dit voor alle Olenaars te zijn. Inclusie is dan ook heel belangrijk voor haar, niemand wordt vergeten.

“Ik wil werken aan een Olen waarin geluisterd wordt naar mensen, waar iedereen zich veilig voelt en waar plaats is voor inspraak voor alle burgers. Samen sterk, voor Olen!” vult Laurence graag aan.

Foto's :  Laurence & vava Jos Luyten / en foto Laurence & moeke De Backer-Van Reusel / NNieuws.

Laurence & moeke De Backer-Van Reusel :  "Ik ben ons Laurence heel dankbaar en heel fier op haar!"

Laurence & moeke De Backer-Van Reusel : "Ik ben ons Laurence heel dankbaar en heel fier op haar!"

Laurence Luyten 13e plaats op 13 oktober - Olen

Laurence Luyten 13e plaats op 13 oktober - Olen

Noorderwijkseweg, Olen, België

Laurence Luyten samen met vava Jos Luyten van Garage Mazda Luyten

Deel dit artikel