Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lawrence & Jef buurtsuper Van Eccelpoel : "We blijven verder uitbreiden met nog méér winkelbeleving"

Van Eccelpoel
Bij buurtsuper Van Eccelpoel op de Lierseweg liep zaterdag een feestelijke en succesvolle 'Kerstinpakdag' ten voordele van Veldvolk Nijlen.
 
Stephanie Planckaert, jawel dochter van, werd even kersverse collega van het dynamisch Van Eccelpoel-team (foto boven).     Stephanie : "Ik pak met plezier jouw pakjes in, want het is voor het goede doel Veldvolk Nijlen. Wat zijn dat hier in Herentals Neteland allemaal fijne mensen.  De Kerst is in aantocht, en dat voel je aan de massa klanten vandaag die hun cadootjes bij me laten inpakken. Ik wens iedereen fijne feestdagen!"

 

Goede doel : Coöperatie Veldvolk Nijlen

Veldvolk is een verzameling van vier zorgboerderijen: De Emiliushoeve, Herdershof, Herdersbloem en Vark. Hier komen landbouw en de zorg samen. Hun credo is 'van boer tot bord'.
Zo kon je er genieten van een heerlijke kom soep, een stuk quiche of taart met zelfgeoogste ingrediënten aan de grote Boerentafel.  Je werd in de watten gelegd met de lekkerste lunchgerechten en koffie. Met wat geluk kreeg je er een knuffel van Stephanie bij.
 

Nagelnieuwe ruime vistoog en verder uitbreiding in 2024

Van Eccelpoel blijft investeren in het comfort en de winkelbeleving van de klanten. 
 
Co-zaakvoerder Lawrence : "Vandaag openen we onze nagelnieuwe vistoog feestelijk met oesters & champagne Pommery & Vranken Diamant.   We investeerden zo'n €150.000 in extra winkelcomfort.  Een hypermoderne vistoog van meer dan 12m lang en een opvallende uitbreiding van ons aanbod dagverse vis rechtstreeks van de vismijn. 
Onze oesters komen rechtstreeks van Yerseke Zeeland.  De gerenommeerde oesterkwekerij en -handel van Jos C. Sinke & Zn Yerseke staat in de hele EU bekend voor topkwaliteit en levert ook aan sterrenchefs.
 
We blijven trouwens ook in 2024 verder investeren.  De 'oude winkel' hiernaast gaan we volledig renoveren (eco) en aansluiten aan onze huidige buurtsuper.  Werken die zo'n 1,5 jaar gaan duren, maar een parel in het regionale winkelland gaan worden."
 

Feestdagen

"Ons keukenteam verwent je ook dit jaar met smaakvolle gerechten", vult co-zaakvoerder Jef aan.  "Vanaf nu kan je jouw eindejaarsmenu samenstellen. Vragen? De feestspecialisten aan het Infopunt helpen je de hele maand december  met plezier verder.  Bestel tijdig o.a. je visschotels  voor een unieke gastronomische selectie.  Onze visboer levert trouwens 24/24 dagvers rechtstreeks van de vismijn."
 
Fijne Feesten !
 
Foto's Johan Temmerman / NNieuws / red. Guy Verellen.
Jef Van Eccelpoel aan de nagelnieuwe vistoog

Jef Van Eccelpoel aan de nagelnieuwe vistoog

Lawrence en Jef buurtsuper Van Eccelpoel : feestdagen 2023 welkom

Lawrence en Jef buurtsuper Van Eccelpoel : feestdagen 2023 welkom

Lierseweg 26, Herentals, België

Van Eccelpoel

Deel dit artikel