Ondanks de winterse gevaarlijke weersomstandigheden liep zaterdagavond de kantine van SKS bomvol voor de kerstquiz.   Er was geen plaatsje nog vrij.  Cis Thon en Luc Heylen waren de bezielers en bedenkers van het programma. Beide mannen, met een Sefaverleden, bewezen dat ze van wanten weten.  Met een kwinkslag maar met veel ijver en kennis stelden ze in hun gekende stijl de vragen.


Marcel Lauwers pr-man van SKS :'Het was geen caféquiz, maar een goed onderbouwde vragenlijst, soms best moeilijk. Met vragen over de nieuwe Europese president, liedjes van Urbanus en Danny Fabri en de "anusdriehoek" brachten ze voor ieders wat wils. Tien ronden van 10 vragen en enkel tussenronden met foto's "uit de boekskens".


Halverwege de avond waren er nog heel wat kandidaten voor de eindwinst.
Na de onderbreking werden de vragen moeilijker of was er te veel "brandstof" getankt.
Wanneer de laatste vragen over Miss België werden gesteld en wetende dat Adiel el Arbi de Slimste mens ter Wereld is, was het aan de jury om de punten op te tellen en zien wie deze avond de "Slimste ploeg van SKS" werd.


De jury bestond uit de drie wijze dames Martine en Els Salaets en Chantal Thys.
Het was uiteindelijk de ploeg Lazio Coma die deze titel kreeg. Ze haalden het nipt van KFC Martinus.
Een geweldige geslaagde avond met niets dan winnaars. Iedereen ging met een mooie prijs naar huis.De ambiance bleef en het typeert deze avond dat de opgang van SKS Herentals crescendo gaat. Niets dan gelukkige gezichten.


De ploeg van voorzitter Gerrit Vannueten is klaar om de volgende jaren van SKS "de club van het stad" te maken.   SKS Herentals wenst hierbij aan iedereen een gelukkig en voorspoedig 2015', aldus een blije Marcel Lauwers.


SKS speelt op 4 januari om 14.30u op en tegen VC Poederlee.   M. Lauwers SKS / NNieuws