U bent hier

Leden Heistse Fietsersbond voeren zaterdagactie

Heist op den Berg
30.05.2015 - 09.20u
Door: Peter Caers

Zaterdagvoormiddag voert de Heistse Fietsersbond actie in Heist-Centrum, Hallaar en Booischot. Al fietsend willen de leden het gemeentebestuur wijzen op een aantal gevaarlijke situaties in deze delen van Heist-op-den-Berg. Schepen van mobiliteit David Geerts (sp.a) fietst mee.

De Heistse Fietsersbond wil situaties in de Spoorwegstraat (fietspad verdwijnt er plots), de Kloosterstraat (fietspad kan duidelijker aangeduid worden) en het ontbreken van een fietspad op het Gouden Kruispunt bij het gemeentebestuur onder de aandacht brengen.

De Fietsersbond gaat er bij het gemeentebestuur voor pleiten om tussen de Isschotweg en Brekelingen een eerste stukje van een fietsostrade realiseren. Op langere termijn moet er een fietsostrade komen tussen Heist-op-den-Berg en Lier.

imageMeer nieuws

'Wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten in de Kempen'

Kempen regio | Provincie Antwerpen 26.02.2020 - 16.42u reading time12min

Zondag 1 maart van 14u tot 17u organiseert Meerhout de eerste wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten door in samenwerking met J.D. Consulting en de werkgroep Verder na Zelfdoding. (www.werkgroepverder.be)

De deelnemers vertrekken voor een wandeling van ongeveer 5 km aan de Bed & Breakfast 'Het Verloren Schaep', Molsebaan 115 2450 Meerhout. Rond 15.00 uur wordt er in 'de Belse bossen' een 'stil moment'georganiseerd. De deelname is gratis.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto