Leen Beke, voormalig schepen en zaakvoerder van een Crelan-bankkantoor aan de Dr. Van de Perrestraat Geel, is de nieuwe commercieel manager bij Renopact in Herentals. Het bedrijf aan de Oud-Strijderslaan 207 Herentals specialiseert zich in renovaties en verbouwingen in houtskelet.

Daarnaast was ze van januari 2013 tot november 2016 eerste schepen bij de stad Geel, onder meer bevoegd voor openbare werken. De combinatie van beide activiteiten werd moeilijk waardoor ze zowel haar bankkantoor verkocht als haar schepenambt neerlegde.

Aan bekendheid werken
Nu verlegt ze haar werkterrein opnieuw naar de Kempen. "Renopact is een jong bedrijf dat een 2-tal jaar geleden is opgericht", vertelt Beke. "Tot dusver werkte het vrij low profile, maar nu willen we aan onze bekendheid werken. Recent werden 2 verkopers aangeworven, plus ikzelf als commercieel manager. Mijn job bestaat erin de verkoop te organiseren en de koppeling te maken met de planning."

De zaakvoerders van Renopact zijn Koen Martens en Gert Mertens. Het bedrijf is actief in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen met sporadisch stappen daarbuiten.

Wegens de sterke groei is Renopact trouwens op zoek naar schrijnwerkers en andere bouwgerelateerde specialisten. (Paul Huysmans - MIK)