De leerlingen van 5 Sociale Technische Wetenschappen van Campus De Vesten Herentals wonnen recent het scholenproject van Lions Club Herentals.

Het hechte team Floor Huyskens, Amber Cuylaerts, Wine Van den Broeck, Kyara Vervoort en Riet Raeymaekers hadden voor deze scholenwedstrijd als project het Huis van het Kind in Westerlo gekozen.

'We hebben kaartjes gemaakt van vingerafdrukjes van de kindjes en hebben deze op 2 vrije dagen op de markt gaan verkopen', weet enthousiaste mede-organisatrice Floor Huyskens.

'We hebben hiermee €500 ingezameld voor ons project.  Daarbij kwamen dan nog meer dan 1.980 pampers.  Ook heel wat puzzels, spelletjes en kinderspullen zoals buggy's en autostoelen mochten we ontvangen.

Bij de presentatie van ons Lions-project in Drisag hebben we uit 6 groepen de hoofdprijs gewonnen zodat we nog eens €1.500 extra aan ons project kunnen schenken aan de kinderen en jongeren van het Huis van het Kind in Westerlo. 

Samen dus een prachtig bedrag van €2.000!

Langs deze weg willen we alle mensen intens bedanken die spullen en pampers hebben gedoneerd, en kaartjes hebben gekocht.  Apotheker Van den Bosch uit Herentals willen we speciaal in het zonnetje zetten voor z'n heel bijzondere sponsoring. Dank u allemaal!' Foto's Peggy VH/NNieuws.