U bent hier

Leerlingen Campus De Vesten nemen deel aan 'Campus De Vesten Cup'

Neteland
17.06.2021 - 16.44u
Door: Lex Verellen

Campus De Vesten heeft ook de laatste jaren ingezet op sport en beweging. Er zijn richtingen waarbij leerlingen naast hun basispakket nog kunnen kiezen voor extra uren sport.

Sinds 2 jaar biedt de school ook de richtingen wetenschappen-sport (ASO) en LO-Sport (TSO) aan in de tweede graad. Deze worden nu ook verder gezet in de derde graad.

Omdat ze de leerlingen, en in het bijzonder deze van de sportrichtingen, toch nog extra willen uitdagen, start volgende week de eerste editie van de Campus De Vesten Cup.

'Gebaseerd op het populaire VIER-programma "De Containercup" worden alle leerlingen van de sportrichtingen uitgenodigd om individueel het beste van zichzelf te geven', zegt leerkracht Joppe Wuyts.

'De leerlingen nemen deel aan 7 proeven: 1km lopen rond de school, monkeybars, golfen, 1km roeien, schieten, benchpress en 3km fietsen. Enkele proeven zijn lichtjes aangepast aan leeftijd en het niveau van onze leerlingen.

Elke leerlingen komt afzonderlijk naar de school om zijn Campus De Vesten Cup af te leggen zonder publiek en de sportleerkrachten staan in voor de volledige ontsmetting van alle toestellen. Daarnaast is er een prijs voorzien voor de beste man en vrouw van onze school.

Op GO! Campus De Vesten Herentals bereiden we SAMEN leerlingen voor op een SUCCESvolle toekomst. We zijn een warme betrokken school die maximaal inzet op talenten, leren en het welzijn van onze leerlingen.

Onze groene campus ligt in het centrum van Herentals en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ontdek onze visie, aanpak en studieaanbod op www.campusdevesten.be. '

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto