De laureaten van de kunstacademie tonen hun kunsten in Kasteel Le Paige. De afstudeerprojecten zijn de kroon op het werk van een jarenlang leerproces dat van beginners echte kunstbeoefenaars heeft gemaakt. Voor het eerst verlaat hun werk de beschermende muren van de academie waarbinnen ze met gelijkgezinden en onder professionele begeleiding zich jarenlang konden onderleggen in schilderen, beeldhouwen of tekenen; waar ze zich leerden uitdrukken in grafiek of keramiek; waar ze zich waagden aan video - en animatiekunst.De artefacten van deze bevlogen personen doen u terugblikken op een kunstzinnig seizoen en bieden een artistieke blik op de inspirerende omgeving van de academie.

Tentoonstelling op zaterdag 17en 24 juni en op zondag 18 en 25 juni 2017 van 14 uur tot 17 uur.

Kasteel Le Paige • Nederrij 135 • 2200 Herentals • Info: cultuurcentrum@herentals.be • www.uitinherentals.be/kunstacademie . Tel. 014-28.51.30

OPEN Weekend Kunstacademie Herentals

Laat u onderdompelen in de rijke wereld van klei, kleur, vorm en verbeelding.

Ontdek de academie in uw buurt, in al haar veelzijdigheid, en wie weet, springt de artistieke vonk dan ook bij u over...

Het kinder- en jeugdatelier alsook de ateliers schilderkunst, tekenkunst, keramiek, vrije grafiek, beeldhouwkunst, mixed media en video en animatie tonen werk wat het afgelopen jaar werd gecreëerd. De leerkrachten staan voor u klaar om een woordje uitleg te geven.

De tentoonstelling met een selectie van de werken blijft in september vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van de academie.

Start nieuwe inschrijvingen

Inschrijven kan via website www.herentals.be/kunstacademie

of via email academie.beeldende.kunst@herentals.be

of via telefoon 014/28.51.55 tijdens openingsuren van het secretariaat

In juni: van maandag, dinsdag, woensdag van 13u tot 21 u en zaterdag van 9 tot 13 u.

Ook tijdens de opendeurdagen zaterdag 24 en zondag 25 juni van 10 tot 18 uur.

In juli: maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 juli van 10u tot 18u.

In augustus: maandag 21, 28, dinsdag 22, 29, woensdag 23, 30 augustus van 10u tot 18u

In september: maandag, dinsdag, woensdag van 13 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 13 uur