Op zaterdag 6 oktober a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour voor de 3e keer naar Zaal Holvenia in Geel voor een Monsters of Rock spektakel met Metallica by Present Danger, AC/DC byACinDC, MUSE by The MUSE Experience en The Ultimate Rock Experience by KOYLE.

Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, One, Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Plug In Baby en Psycho en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Special Guest Rock coverband KOYLE speelt een dynamische full show met de grootste Rock hits van de afgelopen 30 jaar en bezorgen het publiek 'The Ultimate Rock Experience'.Zaal Holvenia, Kapelstraat 16 in Geel, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 12,- via www.ab-bookings.nl. Early bird-tickets: € 10,- (beperkt beschikbaar).
Tickets dagkassa: € 17,-.
Fysieke voorverkoop: Tony's Muziekhuis, Pas 36 in Geel.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen.

Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Na de succesvolle voorgaande edities in 2016 en 2017 staat er opnieuw een spectaculaire line up met de beste tributebands die de liefhebbers van Rock & Metal een dynamische en onvergetelijke avond zullen bezorgen.

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen.

Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!'. Dit werd een groot succes voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, MEZZ Breda, Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en PARADISO Amsterdam werden aangedaan.

Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in stadion de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de Award van beste gitarist in ontvangst nemen. Sindsdien speelt Present Danger in het hoogste segment van de tribute festivals in de Benelux en Duitsland.

De prijs voor het winnen van The Clash of the Cover Bands was onder meer de opname van een single met videoclip. Dit resulteerde zelfs in een tweetal single-opnames met de eigen nummers: Dark Visions / Alcohol en Iron Rain / Freeze To Death. Met beide single's werd een MEGA Top 100 notering behaald in respectievelijk 2009 en 2010.

Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

AC/DC by ACinDC
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest.

Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië...

En festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een 'once in a lifetime experience'.

MUSE by The MUSE Experience
De Engelse superband MUSE staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke 'catchy' arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de 'over-the-top' stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects.

Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

The Ultimate Rock Experience by KOYLE
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren '70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren.

Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe's in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.