Voel je de lentekriebels al aankomen? Dan hoef je die niet langer te bedwingen. Na 3 bijzonder succesvolle edities van de Kasteeldagen Booischot in oktober (tussen 7.000 en 9.000 enthousiaste bezoekers) volgt een gloednieuw initiatief De 'Lentefair'.

Op zaterdag 21 en zondag 22 april tussen 10u en 18u wordt het Kasteeldomein van Booischot omgevormd tot de perfecte lente-uitstap waar je al de hele winter op wachtte.
 
Kuier lang de gezellige dreven, geniet van een drankje op het schilderachtige kasteelplein en ontdek bij de talrijke exposanten al wat je hart verlangt met de komende zomermaanden in gedachten: tuin- en wellnessartikelen, juwelen, hoeden, tafeldecoratie, kunst, artisanale producten, wijnen, lekkernijen.
 
Natuurlijk kan je ook op wandel in het prachtige kasteelpark, je laten rondleiden in het kasteel door Baron de Gruben, of wat inspiratie opdoen in de moestuin van ter Laeken. Mogelijkheden genoeg! Voor maar 5 euro geniet je van een dag vol activiteiten, bezienswaardigheden, muziek, animatie, hapjes en drankjes. Bovendien krijgen kinderen tot 14 jaar gratis toegang. Reken maar dat het jonge volkje zich hier ook best zal vermaken.
 
En deze eerste lentefair heeft nog een extra publiekstrekker: Baron de Gruben organiseert net voor zijn vertrek uit het domein nog een tweede en laatste grote verkoop van antiek en meubilair van Kasteel Booischot.
 
 Lentefair Kasteel Booischot praktisch
 
Data: 21 en 22 april , van 10 tot 18 uur
Locatie: Kasteel ter Laeken, Boischot  - gps: Ter Laken 7
Toegang: 5 euro p.p., bezoek aan interieur kasteel: 1 euro (normaal tarief: 4 euro)
 
Alle info: www.lentefair.be   -   014 - 26  48 41.