Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Leo Swaans : "De Schakel : 46 Kempenhutten helemaal klaar op 27/8 : €10.000 aan waardevolleprijzen" - ook aan VC Herentals

Fietsen

Fietsen is gezond.  Op zondag 27 augustus wordt de populaire De Schakel opnieuw georganiseerd.
Leo Swaans, voorzitter: “Dit jaar wordt een meer dan volwaardige editie. Met alles erop en eraan: 46 enthousiaste verenigingen op de vertrekplaatsen, mooie routes, prijzenpot van meer dan €10.000 een echt totaalpakket waar we fier op zijn.”

De aanpak is niet veranderd: duidelijk afgepijlde routes  in 2 richtingen op rustige wegen. In de vertrek/rustplaatsen is altijd iets te beleven maar ze zijn allemaal verschillend. Overal is er Kempense gastvrijheid, animatie, vaak voor groot en klein, en er is iets om de inwendige mens te verstevigen.

Vertrek tussen 8 en 14 uur. De deelnameprijs is voor volwassenen 5,00€. Voor kinderen tot 12 jaar slechts €1,00. Je krijgt al direct een appel en een wafel.

Er zijn ook dit jaar weer waardevolle prijzen zoals verblijven in B&B’s bij Vlamingen in Frankrijk, Duitsland en zelfs Oostenrijk. Of in Kempense regio. Culinaire fietstochten en andere verrassingen.

Voor de kinderen tot 12 jaar zijn aparte prijzen voorzien. De hoofdprijs is een kinderfiets

Ook in 2023 zal De Schakel weer de plezantste afsluiter van de zomervakantie zijn. Neem een kijkje op www.schakel.be

VC Herentals

Ook in het stadion van VC Herentals aan de Herenthoutseweg kan je aan De Schakel meedoen - net als de vorige jaren.  Iedereen welkom!

De Schakel 2023

De Schakel 2023

Fietsen

Deel dit artikel