Nieuwe lessen Badminton+ starten op 12 september

De sportdienst wil de lessenreeks badminton+ een vervolg geven. De eerste lessenreeks begin dit jaar was een voltreffer. Veel senioren konden al proeven van hoe zij actief kunnen genieten van badminton en dat smaakte naar meer. Op vraag van vele senioren wil de sportdienst dan ook verder gaan met het concept badminton+.

De lessenreeks zal opnieuw overdag georganiseerd worden. Het is een heel andere manier van sporten dan tijdens de meeste speelmomenten in de veel clubs. Het is sporten op eigen maat, volgens eigen ritme en met aandacht voor sociaal contact, maar wel nog steeds onder professionele begeleiding.

10 lessen

De lessenreeks duurt 10 weken en begint op 12 september. De lessen gaan telkens door op maandag van 15.15u tot 16.15u in sporthal De Putting in Kessel. De lessenreeks kost €25 alles inbegrepen (materiaal, begeleiding, verzekering, accommodatie). Een folder met het overzicht van alle lesdata kan je in het gemeentehuis of in het sportcentrum vinden. 

Inschrijven

Bij de sportdienst in het sportcentrum (zwembad) van Nijlen. De inschrijving is pas definitief bij betaling. Bij de inschrijving krijg je ook nog eens een overzichtje van alle lesdata. Wat na de lessenreeks? Ook na de lessenreeks kan iedereen die de lessenreeks heeft gevolgd verder spelen op de maandagen die nog volgen. Dit is zonder de begeleiding, het is gewoon gezellig samen sporten.