U bent hier

Leuke tentoonstelling Smartphonefotografie in cc 't Schaliken foyer

Herentals
22.12.2018 - 10.51u
Door: Herman Gezelle

Cultuurcentrum 't Schaliken en JAC Herentals sloegen enkele maanden geleden de handen in elkaar om een project uit de grond te stampen voor jongeren. Zij hebben met dit project een diverse groep kunnen aanspreken waaronder ook enkele jongeren uit OKAN-klassen.

'OKAN staat voor onthaalonderwijs voor anderstalige nieuwkomers', zegt cultuurschepen Ingrid Ryken.  'Vanaf eind september volgden een elftal jongeren van verschillende leeftijd en origine gratis workshops smartphonefotografie onder begeleiding van Vicky Bogaert. Deze fotografe is een autoriteit op het vlak van smartphonefotografie.

De jongeren gingen met de tips en tricks van Vicky Bogaert aan de slag op het Openingsfeest van cc 't Schaliken en tijdens Kunstendag voor Kinderen.

Vanaf nu zijn hun foto's te bewonderen in de foyer van 't Schaliken. Ze hebben hun eigen tentoonstellingsmuur gecreëerd. U kunt de creaties van Amin, Ali, Abdul, Nathalie, Ramin, Yane, Yana, Karlijn, Anna, Tahnée en Julie nog bekijken tot eind januari 2019.' (pp)

Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto