U bent hier

Liam Vlassenbroeck (19) uit Morkhoven : finalist modellenwedstrijd MMIM

Herentals | Internationaal | Kempen regio
11.11.2020 - 08.52u
Door: Mark Jaspers

Liam Vlassenbroeck (19) uit Morkhoven is finalist van de modellenwedstrijd MMIM (Miss & Mister International Models).

'Ik ben eigenlijk onverwacht in de wedstrijd geraakt, maar modellenwerk interesseert me al lang', zegt een enthousiaste Liam. 'Zo ben ik 2 jaar geleden door een bekende modellenscout aangesproken, maar uiteindelijk iets te klein bevonden.

Ik werk als logistiek assistent in WZC Vogelzang in Herentals. Dat is een heel boeinde job. We woonden heel lang in Noorderwijk, nu in Morkhoven.

De Nnieuws-lezers kunnen me bij deze belangrijke modellenrace steunen door te SMS'en VOTE29 naar 6607. Merci!'

Miss & Mister International Models

De Miss & Mister International Models organisatie is een nationale verkiezing voor zowel mannelijke als vrouwelijke modellen.

De winnaars van onze verkiezing zullen België vertegenwoordigen in het buitenland tijdens de grootste internationale verkiezingen; Man Of The World, Mister Model International, Mister International en Manhunt International voor de mannen.

En voor de vrouwen; Miss Eco International, World Beauty Queen en Miss Model Of The Universe. In het buitenland strijden onze landelijke winnaars tegen tientallen andere missen en misters (uit verschillende landen) voor de internationale hoofdtitels.

'Wat ons onderscheidt van andere landelijke verkiezingen is dat wij naast onze miss- en mister verkiezing ook samenwerken met verschillende modellenbureaus in het binnen- en buitenland', zegt nationaal directeur Hamdi Mahouk.

'Tevens kunnen onze modellen via onze site geboekt worden door onze klanten. Hierom zijn wij niet alleen een verkiezing, maar tevens ook een modellenbureau.

Al onze finalisten worden binnen onze organisatie klaargestoomd voor de modellen- en mediawereld. Zo geeft MMIM haar modellen een volledig portfolio, catwalk- en mediatrainingen, podiumervaring, voedings- en fitness coaching, schoonheidsbehandelingen en connecties binnen de modewereld.'

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto