U bent hier

Liberale Vrouwen houden fijne nieuwjaarsreceptie

Herentals
17.01.2016 - 20.06u
Door: Herman Gezelle

Zaterdagavond hielden de Liberale Vrouwen Herentals hun 3e nieuwjaarsdrink onder het feestelijke thema 'Schol 2016'.  Annita Maes, voorzitster van deze erkende sociaal-culturele vereniging, mocht terugblikken op een geslaagd werkingsjaar 2015. 

Annita Maes : 'Ik dank iedereen, maar vooral ook onze bestuursleden Erna De Meutter, Danielle Ceulaers, Marie-Paule Van De Wijngaert en Nadine Geentjens voor hun tomeloze inzet.  We gaan het nieuwe werkingsjaar 2016 met positieve energie tegemoet. Er staan trouwens al een paar zeer interessante activiteiten op de planning.

Dinsdag 17 februari organiseren we een voordracht 'Gabrielle, de vrouw achter het modefenomeen Coco Chanel', in de Vinterra.  Naar jaarlijkse traditie is er ook weer ons ontbijt in hotel Karmel op 5 juni. 

Ook nog een dankwoordje voor onze gastfamilie Nadine & Cois Vermeulen die in hun leuke Copa Cobana-chalet, een unieke locatie,  ter beschkking stellen vanavond. 

Dames die interesse hebben om aan te sluiten bij de Liberale Vrouwen kunnen dat langs mail iono@skynet.be', besluit een enthousiaste voorzitster Maes.  Foto's Marcel Nelis / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto