Deinze heeft Lierse Kempenzonen zonder punten naar huis gestuurd: 3-0. In 14 wedstrijden kon Lierse enkel winnen van Club NXT. Met 14 punten houdt het ook enkel de Brugse beloften achter zich in het klassement.

Lierse Kempenzonen is een ploeg met problemen in 1B. Het trok met een 1 op 18 naar Deinze en de thuisploeg maakte de problemen van Lierse alleen maar groter.

Bij de rust leek de wedstrijd al gespeeld. Deinze stond al op 2-0 dankzij doelpunten van Challouk en Staelens. Na de rust was er geen beterschap voor Lierse. Met zijn tweede goal van de avond legde Challouk de eindstand vast: 3-0.

Met 1 op 21 worden de problemen voor Lierse enkel groter. Deinze kampeert veilig in de middenmoot. (VRT NWS)