[pic=76_1289113678.jpg][pic=76_1289113244.jpg]Lierse moet nog altijd wachten op een eerste thuiszege. Tegen Lokeren gaf het na de rust een 2-0-voorsprong uit handen. Het is al de 4e draw op een rij voor Lier. De match begon aarzelend, beide ploegen hielden elkaar perfect in evenwicht. Een flater van de Lokerse doelman was het sein voor een interessante wedstrijd. Lazic, die de geblesseerde Copa verving, blunderde op een kopbal van Van Dooren en zette zo Lierse op 1-0.Nauwelijks 3 minuten later verdubbelde Lierse zijn voorsprong. Een door Radzinski afgeweken schot van Sonck zette Lazic op het verkeerde been.Lokeren reageerde na de rust. Met een gelukje kwam de bal in de voeten van Mokulu. Die vloerde Kujovic. De match kon daarna alle kanten uit, Sonck miste een wenkende mogelijkheid op 3-1.Lokeren rook zijn kans en via Mokulu stuitte het eerst nog op Kujovic, in de rebound schoof De Ceulaer de gelijkmaker binnen.[b]Doelpunten:[/b]33' Vandooren 1 - 0 35' Radzinski 2 - 0 2 - 1 Mokulu 57' 2 - 2 De Ceulaer 81'.(belga)