Op het Lisp werd het een spektakelmatch met maar liefst 6 doelpunten.  De Kemphanen kwamen 0-2 voor en dachten ye snem dat de buit al binnen was.  Tegen de gang van het spel in kwam Westerlo op voorsprong na een half uur spelen. Vijf minuten later stond het al 0-2. Doelpuntenmakers waren Schouterden en Annys.

Het leek onbegonnen werk na de rust voor Lierse, maar toch kwamen de Pallieters terug. Keeper Van Langendonck bleef liggen na (licht) contact met Kouemaha, ref Gumienny liet doorspelen en Bourabia knalde de 1-2 in doel. Zes minuten later lukte Lierse de gelijkmaker, Traoré schoof overhoeks de 2-2 binnen.

De Kemphanen dachten toch met de volle buit te gaan lopen: na slecht verdedigen scoorde Kevin Koffi de 2-3, maar in de slotfase lukte geel-zwart toch nog de 3-3 via de ingevallen Nwofor.

Lierse pakt zo één punt maar ziet Cercle wel uitlopen in de degradatiestrijd.

KVC-trainer Dennis van Wijk : 'Het was een spektakelmatch op het scherp van de snee.  We hebben het altijd moeilijk om bij een voorsprong het overzicht te houden. Lierse is nog teruggekomen met een pak kansen. Een al bij al billijke uitslag.'