Lierse heeft zijn eerste zege van het seizoen binnen. Het won bij Zulte Waregem: 1-2. Elgabas scoorde 2 keer.

In een open wedstrijd kwam Zulte Waregem op voorsprong na een blunder van Kawashima. Die loste de bal en D'Haene tikte binnen.

Lierse was niet onder de indruk en stak via Dequevy de neus aan het venster. Na een halfuur was het toch raak voor de bezoekers. El-Gabas maakte de 1-1 na een knappe actie. Matton en Habibou wrongen voor rust nog een kans de nek om.

De thuisploeg ging op zoek naar de zege maar de goal viel aan de overkant. Net als voor rust verschalkte El-Gabas Muyters. ZW-coach Kalezic reageerde met de inbreng van Chevalier maar dat leverde niet veel op.

Geel-zwart kregen via Gaxa nog een goeie kans maar na zijn goeie dribbel verzuimde hij zelf te trappen en verkwanselde zo de kans. Naessens was nog dicht bij de gelijkmaker maar het bleef 1-2.