U bent hier

Lies Bulteel : 'Keramiek kijk&koop moment op 1 en 2 augustus'

Herentals
05.07.2020 - 20.04u
Door: Mark Jaspers

Hoop doet leven! Al mijn hoop bleef erop gericht om jou 1 & 2 augustus bij me thuis te mogen uitnodigen voor het 5e kijk & koop moment. Het is zover.

De coronatijd gaf me ruimte om nieuwe glazuren te ontwikkelen, collecties uit te breiden, theepotten te ontwerpen en veel meer. Want waar het hart van vol is, loopt mijn atelier van over.

Speciaal voor deze editie organiseer ik een theedegustatie. De nieuwe theepotten en theetasjes worden voorgesteld met een heerlijk aroma. 

Ook de draaiplaten worden van het atelier naar mijn tuin verhuisd. Wie graag eens zelf de handen in de klei zet, kan zijn kans wagen. Of beleef hoe magisch pottendraaien is.

Om deze 5e verjaardag te vieren geef ik je bij je aankoop ook graag een cadeautje en klinken we op ieders gezondheid aan de zomerbar.

Noteer alvast in je agenda: 1 & 2 augustus tussen 11-20u op Hoogton 34 in Noorderwijk voor een tuin vol keramiek met karakter. Bekijk hier de uitnodiging voor deze unieke beleving.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto