Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lies Bulteel #keramiekmetkarakter : "Nieuwe Megapot op 9e kijk&koop moment volgend weekend"

Lies Bulteel

"Wat zou een bakker zonder oven zijn? En: wat zou ik zonder mijn oven zijn?", zegt Lies Bulteel, bekend keramiste uit Noorderwijk.
"Een patissier heeft net zozeer een mooie taartplateau nodig als de taartplateau het gebak nodig heeft. Als kunstig pottenbakker verenig ik op het negende kijk&koop moment beide werelden met elkaar. Kom de bakkerssfeer in z’n beide vormen opsnuiven op zaterdag 13 en zondag 14 juli  telkens van 11 tot 20u."

Nieuw: Megapot

"De gekende en geliefde ‘Zjattekes’-collectie heeft een nieuwe aanvulling gekregen: de ‘Megapot’ – 70 centimeter, dus écht mega. Kom ‘m in levenden lijve ontdekken.

En natuurlijk zijn ook m'n andere werken present: de tijdloze ‘Zandstorm’-reeks met zelfsamengestelde klei, ‘Papyrus Green’ toont de schoonheid van imperfecties, de speelsheid van de ‘Curly Corner’… Laat je verrassen door de veelzijdigheid in mijn aanbod van keramiek met karakter.

Samenwerking met Het Molenhuis uit Vremde
De Pura Vida Patio zal weer ingericht worden door interieurzaak Het Molenhuis. Dirk Philippaerts weet een heerlijke sfeer neer te zetten met unieke meubelstukken en accessoires waar mijn keramiek passend tot leven komt.
 

Nieuw atelier @Noorderwijk - update

"Het zal het laatste kijk&koop moment zijn in de tuin op de Hoogton", vervolgt Bulteel.   "Want in het najaar hoop ik jullie te kunnen uitnodigen voor de inhuldiging van mijn nieuwe atelier en toonzaal. Geen zorgen, we blijven in Noorderwijk, maar verhuizen naar de andere kant van de kerktoren.

Wie graag de evolutie van de werken volgt, kan op het verhaal van instagram meekijken. Er zijn nog veel hoekjes en kantjes die isolatie vragen. Het dak lekt intussen niet meer. We starten bijna aan de eindlaag en de elektriciteitsdraden. Er is al veel gebeurd, maar er staat ons nog heel wat te wachten.

Ik hou jullie op de hoogte, de uitnodiging voor de inhuldiging volgt. Maar eerst: tot zaterdag 13 of zondag 14 juli in Hoogton 34, Noorderwijk."   Foto's Johan Temmerman/NNieuws.

#keramiekmetkarakter

Lies Bulteel koop&kijkdag

Lies Bulteel koop&kijkdag

Hoogton 34, Noorderwijk, België

Lies Bulteel

Deel dit artikel