Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lies Bulteel : "Nagelnieuw atelier Keramiek met Karakter in ex-drukkerij Jabri Noorderwijk"

Lies Bulteel

In 2024 zet Lies Bulteel de volgende stap in haar creatieve avontuur. Na 7 jaar in het atelier op Hoogton, bouwt ze verder aan een nieuwe thuishaven voor "Keramiek met Karakter in ex-drukkerij Jabri Noorderwijk.

De historie van Olenseweg 5

Het pand, gebouwd in 1901 als Herberg "In truweel", heeft door de jaren heen vele gedaanteveranderingen ondergaan: van kolenboer en meststofhandelaar tot de kwaliteitsvolle Drukkerij Jabri, nog steeds een begrip in Noorderwijk", zegt Lies.  "Nu staan we op het punt om opnieuw een eeuwenoud ambacht tot leven te brengen op deze historische plek. Een herleving van creativiteit en vakmanschap."

De grote metamorfose

"Het pand zal getransformeerd worden tot een inspirerend pottenbakkersatelier, met ruimte voor cursussen, workshops en vrij werken aan eigen projecten. De mogelijkheid om gebruik te maken van onze accommodatie en deel te nemen aan de magie van keramiek staan centraal."

Ontdek binnenkort "Keramiek met Karakter" - toonzaal en creatieve ruimte

"In onze toonzaal zullen we "Keramiek met Karakter" presenteren - unieke stukken die de ziel van ons atelier weerspiegelen, van functionele gebruiksvoorwerpen tot kunstzinnige creaties. We nodigen je uit om te komen genieten van de veelzijdigheid van keramiek.  Tot binnenkort."  Foto's : Lies Bulteel - foto Johan Temmerman.

Jabri Noorderwijk Olenseweg 5

Jabri Noorderwijk Olenseweg 5

Lies Bulteel creaties

Lies Bulteel creaties

Olenseweg 5, Noorderwijk, België

Lies Bulteel

Deel dit artikel