U bent hier

Liesbet Brouckaert (38) nieuwe JCI districtsmanager

Provincie Antwerpen
11.09.2019 - 15.32u
Door: Mark Jaspers

JCI District Antwerpen vzw is een onderdeel van JCI Belgium vzw dat knappe en vooruitstrevende projecten combineert vanuit een overkoepelend niveau voor alle afdelingen uit de Antwerpse provincie. De afdeling van Antwerpen, Lier en Mechelen maken hiervan deel uit. Je kan JCI dus ontdekken bij jou in de buurt, waar je ook woont in de provincie Antwerpen.

Een nieuw werkingsjaar betekent ook een nieuwe raad van bestuur en dit onder leiding van districtsmanager Liesbet Brouckaert. Voor dit werkingsjaar werd gekozen voor het thema #activateyourself: ga zelf op pad binnen JCI en ontdek wat deze vereniging voor jou kan betekenen.

Liesbet, 38 en lid van JCI Antwerpen, is een gebeten jaycee die JCI na 6 jaar lidmaatschap als geen ander kent en ademt. Zij heeft in die jaren steeds een functie op het lokale of Vlaams niveau opgenomen en was vorig jaar nog voorzitter van JCI Antwerpen.

Het district heeft als 2 doelen. Zij faciliteert enerzijds diverse activiteiten op een provinciaal niveau en anderzijds is zij het bindmiddel met JCI Vlaanderen.

Zo brengt het District bv de mensen achter het project "De Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar" samen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Jonge Ondernemer uit onze provincie en dit onder stimulans van JCI Vlaanderen.

Omdat Fun een belangrijk element is, zorgt het district ook voor de nodige ontspanning. Zo gingen we gingen in augustus al team builden in Mechelen zodat de leden mekaar beter konden leren kennen over de afdelingsgrenzen heen.

Onze komende activiteiten zullen vallen onder de pijlers business en networking alsook vormingen.

Meer weten over JCI? kijk op https://www.youtube.com/watch?v=2GWxKsZAE-c&feature=youtu.be

Wens je meer info over de activiteiten - contacteer Liesbet via b.liesbet@gmail.com

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto