'Een mooi en gezond Geel, daar gaat Open Vld Geel voor,' zegt lijsttrekker Lieselotte Thys.  'Zaterdag gingen de Geelse liberalen op pad met zakjes bloemenzaad van blauwe vergeet-me-nietjes met de boodschap dat het allemaal best wat ambitieuzer mag op het vlak van duurzaamheid en groen in Geel.

Investeren in een schonere en gezondere stad? Dat moeten we gewoon doen. Het kwam duidelijk naar voor uit onze enquête dat de Gelenaar het groen in onze stad enorm belangrijk vindt.'

"Met deze actie maken wij duidelijk dat wij hen gehoord hebben. Waarom bijvoorbeeld geen verplaatsbaar groen op de markt?" aldus Myriam Smets, gemeenteraadslid voor Open Vld.

Lijsttrekker Lieselotte Thys: "Wij willen, samen met alle Gelenaars, onze stad mooier en gezonder maken. Met onze actie vragen wij niet alleen een meer duurzaam beleid maar zetten we ook de Gelenaar in de bloemetjes. De vergeet-me-nietjes zijn uiteraard ook een subtiele boodschap om op 14 oktober aan Open Vld Geel te denken. Net zoals de bloemetjes nu willen wij op 14 oktober Geel blauw kleuren." (pp)