Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Life coach Sofie Vervloet en regisseur Luck Verbeeck : 'Mensen willen graag gelukkig zijn - hoe?'

Life coach Sofie Vervloet (Westerlo) en regisseur Luck Verbeeck (Heist-op-den-Berg) Podvol Geluk)
Mensen willen graag gelukkig zijn. ''Maar het Nationaal Geluksonderzoek toont dat er nog heel wat te verbeteren valt op dat vlak. De soms moeilijke omstandigheden van het leven helpen daar niet bij, integendeel. Er bestaan heel wat misverstanden omtrent wat geluk is en hoe men het kan bereiken.
 
In welke mate spelen gezondheid en geluk een rol? Maakt geld gelukkig? Is geluk hetzelfde als plezier? Is het te koop? Is geluk maakbaar?
 
Het goede nieuws: het is wel degelijk mogelijk ons geluk op te krikken. Maar het obsessief nastreven van het eigen geluk zonder zich te bekommeren om anderen is dan weer een dwaling. Men kan gelukkig zijn eerder zien als een gunstig bijproduct dat ontstaat bij warme sociale relaties, een goede gezondheid (of er goed mee kunnen omgaan), het kunnen voorzien in onze fysieke én psychologische behoeften en vooral ook zich kunnen ontplooien en creatief kunnen zijn.  

 

Life coach Sofie Vervloet (Westerlo) en regisseur Luck Verbeeck (Heist-op-den-Berg) verdiepen zich al jaren in dit onderwerp en maakten er een boeiende podcastreeks over (Podvol Geluk).
 
Via verschillende interviews met bekende en onbekende Vlamingen maken ze een reis naar het einde van de regenboog en leveren ze inspirerend denk- en gespreksstof. 
Als klap op de vuurpijl organiseren ze op woensdag 9 november een live event over dit levensbelangrijk topic. 

 

“We nodigen gezondheids- en welzijnseconoom Lieven Annemans uit om te spreken over Geluk. Hoe kan je het vinden zonder het te zoeken?”, leggen de podcastmakers uit. “We verwachten van Annemans belangrijke tips en adviezen. En we voorzien ruimte voor het publiek om met de gastspreker in debat te gaan.”

 

Tickets €10 via PodvolGeluk.be of ter plaatse : woe 9 november om 19.30u CC Zwaneberg (zaal Velodroom) Heist-op-den-Berg
Life coach Sofie Vervloet (Westerlo) en regisseur Luck Verbeeck (Heist-op-den-Berg) Podvol Geluk)

Deel dit artikel