U bent hier

Lille bekert verder na 2-3 op VC Herentals

Herentals
26.03.2017 - 18.15u
Door: Hans Vertommen

VC Herentals en Lille speelden een genietbare bekerwedstrijd. Lille won uiteindelijk met 2-3. Lille kwam telkens op voorsprong maar de roodwitten konden telkens gelijkstellen. Het derde doelpunt van Lille was er te veel aan en viel te laat voor de thuisploeg om nog te reageren.

De thuisploeg kreeg in de eerste minuten de beste kansen maar het was Lille dat op 0-1 kwam door Maico Gerritsen. Die kapte zich vlak voor de grote rechthoek vrij en schoot knap binnen. Rond het half uur viel hij geblesseerd uit. Owusu was zijn vervanger.

In de 32' werd Yannis Haneveer knap afgezonderd voor de bezoekende doelman en hij miste niet: 1-1. Even later deed hij dat kunstje nog eens over maar Sven Govarts redde. Kevin Spiessens kopte net voor de rust nog op de lat.

Lille wint nipt

Na de rust kon Simon Vervoort nog knap redden en kopte Owusu op de lat. Na een collectieve aanval schoot Owusu de 1-2 binnen. Lang kon Lille niet van die voorsprong genieten. Kevins Spiessens scoorde knap met een achterwaartse omhaal.

Net toen iedereen dacht dat de beslissing bij het nemen van strafschoppen zou vallen scoorde Sander Delen de 2-3. VC probeerde de gelijkmaker nog te scoren maar de pogingen van Spiessens en Voorspoels strandden op de bezoekende doelman.


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto