U bent hier

Lilse clubrenners gehuldigd op gezellig vrijwilligersfeest

Lille | Nationaal
05.03.2016 - 00.15u
Door: Herman Gezelle

Vrijdagavond kregen de Lilse clubrenners in een bomvolle parochiezaal een fijne huldiging. Het bestuur van De Moedige Supporters kon iedere jeugdrenner of -renster een aanmoedigende cheque overhandigen.

Een terecht fiere Jef Van den Broeck, voorzitter van De Moedige Supporters : 'Afhankelijk van het aantal gewonnen koersen, prestaties en titels was de bonus hoger. 14 renners zonder profcontract ontvingen in totaal 4.000 euro. Onder wie Belgisch kampioen bij de nieuwelingen, Arno Van den Broeck. Daar bovenop kreeg de G-sport een cheque van 1.562 euro.

Het geheim van de jaarlijkse Krawatencross, en in januari het BK2016, schuilt in de ideale combinatie tussen topsport en een gezellig volksfeest. De Moedige Supporters kunnen daarbij rekenen op meer dan 300 vrijwilligers en een 10-tal verenigingen uit Lille en omgeving.  Die krijgen allemaal vanavond een heerlijke frit en videe als waardering voor hun inzet voor onze mega-organisatie.  Een dikke dank-u-wel!'  

Lils provincieraadslid Marleen Peeters (N-VA) mocht namens het provinciebestuur van Antwerpen uit handen van Jef Van den Broeck een cheque van 1.562 euro voor de G-sporters in ontvangst nemen.

Foto's Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto