U bent hier

Limburgse bedrijf ‘Storebox’ opent nieuwe onbemande Self Storage vestiging in Westerlo

Kempen regio | Vlaanderen | Westerlo
01.04.2021 - 19.33u
Door: Mark Jaspers

Storebox Heusden-Zolder opende 4 jaar geleden haar deuren als Self-Storage Facility. Hiermee ging zij verder op de Amerikaanse en Britse trend waarbij particulieren en ondernemingen met een ruimtetekort een opslagruimte kunnen huren voor korte of lange tijd.

Dit concept bleek een succes, waardoor Storebox nu een tweede vestiging, die volledig automatisch loopt en dus onbemand is, heeft geopend.

Dit keer koos Storebox voor Westerlo, een vestiging gebouwd met gloednieuwe technologie, gelegen naast de fly-over en vlakbij de E313.

'Klanten kunnen online de opslagruimte van hun keuze boeken en betalen, om daarna de site en hun opslagruimte te kunnen betreden via een gekregen pincode of app. Indien de klanten vragen hebben, kunnen zij via de kiosk ter plaatse een video-call voeren met het hoofdkantoor.

De site wordt op afstand gemonitord via de vele camera's die in de gemeenschappelijke delen aanwezig zijn. Voor klanten voor wie de drempel te groot is, is er nog steeds de mogelijkheid om online een afspraak met een medewerker in te boeken zodat zij een rondleiding ter plaatse krijgen.

Onbemande sites zullen een fixe opmars kennen in de toekomst, stelt Nina Claes, bestuurder van Storebox. Niet alleen zorgt dit operationeel voor voordelen; automatisering en gebruiksgemak zijn basiseisen geworden bij elk product of dienst.

Verder verwacht de klant vandaag op elk moment van de dag een oplossing voor zijn of haar probleem. Met onze tweede site kunnen wij 24/7 een oplossing bieden.'

Troeven Storebox

Goede ligging

Zowel in Heusden-Zolder als in Westerlo vlakbij verscheidene snelwegen en afritten.

Parking aan de deur

Lossen en laden in een droge inkomhal.

24/7

De sites zijn 7 dagen per week en 24 uur/ 24 uur toegankelijk.

Eenvoudige contracten

De huurovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

Service

Heel wat extra's beschikbaar (vergaderruimte, laadkarretjes, ...) waarbij customer service en klanttevredenheid onze absolute prioriteit zijn.

Een ruim aanbod

Toegankelijke en aangename opslagruimtes (verwarmd & vochtvrij) gelegen op ecologische en beveiligde sites (alarm, camerabewaking, ...)

Boek uw box online

Het boekingsproces van uw opslagruimte van A tot Z online of met hulp ter plaatse op de vestiging.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto