U bent hier

Linda Mertens : 'Einde aan relatie gemaakt, alle aandacht naar onze dochter Lio'

Herentals | Vlaanderen
13.05.2015 - 20.36u
Door: Herman Gezelle

De Herentalse Milk Inc.-zangeres Linda Mertens (36) heeft net in een persbericht gereageerd op de geruchten dat haar relatie met Bo (29) op de klippen is gelopen. 'Gelet op de omstandigheden is er beslist om een einde te maken aan de relatie. Alle aandacht en liefde gaat uit naar onze dochter Lio', klinkt het.

Nog geen half jaar nadat Linda Mertens en Bo voor het eerst ouders zijn geworden van hun dochtertje Lio, pakte TV Familie woensdag uit met het nieuws dat Bo zijn vrienden eind april verteld heeft dat hij en Linda uit elkaar zijn.

Dat wordt nu bevestigd door de zangeres uit Herentals zelf, die verder geen commentaar over de breuk wil geven. 'Verdere beslissingen die we moeten nemen, worden genomen in het belang van onze dochter Lio.'

Tijdens het Replay-festival in Herentals eind april zou Bo aan zijn vrienden hebben verteld dat hij en Linda uit elkaar zijn. 'Wij stonden de hele tijd bij hem op de festivalweide maar intussen bleef Linda de hele tijd achter de schermen.

De situatie was heel vreemd, want ze zochten elkaar niet op en keken elkaar niet aan. Het leek wel alsof ze elkaar niet kenden!', vertellen vrienden van Bo aan TV Familie. 'Omdat we er niets van begrepen, spraken we Bo erover aan. En toen zei hij dat zijn relatie met Linda op de klippen was gelopen. Daarom stond hij als feestvierder op de wei en was hij niet bij haar achter het podium. Hij vond het duidelijk erg. Volgens ons moet hun breuk toen recent zijn geweest.'

Veel meegemaakt

Over de reden van de breuk wilde Bo niets kwijt volgens zijn vrienden. 'Linda heeft veel meegemaakt in het verleden en dat heeft een rol gespeeld in hun beslissing', aldus de vrienden van Bo. Ze vinden het jammer dat het koppel uit elkaar is.

Linda en Bo kenden elkaar al sinds hun jeugdjaren maar werden pas in 2013 een koppel. Op 15 november beviel Linda van haar dochtertje Lio.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto