De wedstrijd in het kader van de Beker van Antwerpen startte in vreemde omstandigheden want geen grensrechters, geen wedstrijdblad.

VC Herentals begroette het heroptreden van kapitein Kevin Dufraing.

Het ontbreken van grensrechters leidde er vooral in de 1e speelhelft toe dat er een aantal betwiste spelfases al dan niet gefloten werden. Gevolg was dat bij de sportieve verantwoordelijken de potjes gingen overkoken en dat Luc Beyens net als twee seizoenen geleden in Linda Olen 'de tribune in moest'.

Linda Olen en VC Herentals speelden gedurfd en erg aanvallend. Ze kregen beiden kansen. Vertessen bracht Linda Olen op 1-0. Van de Kerckhof scoorde net voor de rust de 1-1. Steffe Baeten won bij dat doelpunt een spurtduel van de thuisdoelman. Hij bleef klaar kijken en kon Van de Kerckhof prima bedienen. De spits van VC had maar binnen te tikken.

Na de rust kregen beide teams nog heel wat kansen. VC Herentals startte furieus maar Linda Olen knokte zich opnieuw in de wedstrijd. Beide teams kregen opnieuw heel wat kansen maar het bleef 1-1.