De 21e editie van Gladiolen wordt de grootste en gevarieerdste ooit. Stevige gitaren en pittige elektrorock, hete hiphop en zwoele funk, zomerse indiepop en zotte beats staan allemaal op het programma.

Je krijgt dit jaar een recordaantal groepen, want in plaats van met een DJ-set sluit Mars Main Stage op beide dagen af met een feestje van een live band!

Op vrijdag 29 mei staat Goose op de affiche. De elektro-rockband brengt hun befaamde Nonstop-show, waarbij ze alle nummers live aan elkaar plakken tot één lange party.

Een dag later, op zaterdag 30 mei, halen we Noordkaap naar ons podium. Na hun 3 comeback-concerten in de Brusselse AB zal de groep rond de onstuimige frontman Stijn Meuris eindelijk nog eens een langverwachte festivalshow spelen.

Het gitaargeweld van Equal Idiots, Black Leather Jacket en Fleddy Melculy en de indiepop van De Nieuwe Lichting-winnaars Portland en Mooneye krijgen het gezelschap van de sappige beats van Compact Disk Dummies en Gestapo Knallmuzik, de Nederlandse rap-sensatie Joost en ambiance-band Level Six.

Nog een opmerkelijke naam op de affiche is Callboys Present Belga. De acteurs van de populaire TV-serie brengen samen met een 10-tal topmuzikanten een funky optreden vol zelden gespeelde Belgische topnummers.

Warm je dansbenen al maar op, want we presenteren ineens ook de volledige line-up van onze DJ-podia Club Vedett en De Beeck Stage. Hou je klaar voor een avontuurlijke trip langs de beste techno, house, drum & bass, retro-klassiekers, rockende metal, Italo-disco, dance en trance.

Met M.I.K.E. Push wordt de absolute nummer 1 van de dance-classics naar Olen gehaald. Zijn nummer "Universal Nation" werd in The Greatest Switch van Studio Brussel al voor het 4de jaar op rij uitgeroepen tot beste danceplaat aller tijden.

Andere bekende toppers zoals DJ Wout, M&T ft. MC Mota, Goe Vur In Den Otto, Laston & Geo, Skyve ft. Flo Windey en Tivalo & Friends delen de draaitafels met fris jong talent als Amber Broos, Leon Mills, Arthur Lewis, MTOW, Maxus en Cappu & Chino.

Zijn alle namen nu bekend? Nee! Eén livegroep van Mars Main Stage op zaterdag houden we nog even in onze hoge hoed en toveren we pas over enkele weken tevoorschijn.

Check hier de dagindeling én het uurschema

Op zaterdag 30 mei nodigen we je ook uit op Boekel Boulevard. Het programma van deze gratis feestnamiddag in de straten rondom ons festivalterrein maken we later dit voorjaar bekend.

Start ticketverkoop

Tickets zijn vanaf zaterdag 4 januari 2020 om 10.00u enkel online te verkrijgen via gladiolen.be/tickets.

Dagtickets kosten €26, combitickets koop je aan €42. Ook drank- en eetbonnen en campingtickets zijn vanaf zaterdag beschikbaar.

Opgelet! Je kan per transactie maximaal 4 combitickets tegelijk bestellen. We willen zo doorverkoop op de zwarte markt ontmoedigen en iedereen de kans geven om tickets te kopen aan een eerlijke prijs. Tickets zijn daarom ook enkel online verkrijgbaar, er wordt niet met lokale voorverkooppunten gewerkt.

Gladiolen was de voorbije jaren telkens op voorhand uitverkocht. Wil je er zeker bij zijn, koop dan tijdig je ticket.