Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Linenbundle breidt het Bleckmann 3PL-partnerschap uit : Europese expansie

Linenbundle

Linenbundle, de snelgroeiende D2C-aanbieder van duurzaam geproduceerd luxe beddengoed tegen een eerlijke prijs, richt zich op meer Europese markten in samenwerking met Bleckmann, experts in supply chain management voor mode- en lifestylemerken.

Na jarenlang de succesvolle Europese activiteiten van Linenbundle te hebben ondersteund, is Bleckmann o.a. in Grobbendonk nu klaar om een ​​cruciaal onderdeel te worden van de ambitieuze groeiplannen van het merk in Europa.

 

Uitgebreid 3PL-aanbod

De op maat gemaakte, end-to-end service van Bleckmann heeft het tot een waardevolle strategische partner gemaakt voor Linenbundle in haar reis om een ​​belangrijke speler te worden op de markt voor luxe beddengoed. Van vrachtvervoer en opslag tot douaneafhandeling, omgekeerde logistiek en distributie, Bleckmann verzorgt alle inkomende en uitgaande logistieke behoeften van Linenbundle.

Het uitgebreide transportnetwerk heeft Linenbundle ook geholpen om zijn activiteiten gemakkelijk op te schalen naar nieuwe locaties, waardoor het merk aan de groeiende vraag van klanten kan voldoen. “Toen het bedrijf in Europa groeide, hadden we een robuuste partner nodig die robuust was en het vermogen had om snel uit te breiden naar nieuwe gebieden”, legt Paul Nesbitt, medeoprichter van Linenbundle, uit. “Bleckmann is er altijd geweest met oplossingen op maat om onze groei te ondersteunen. reis."

Ondertussen stelt de expertise van Bleckmann in de mode-industrie het bedrijf in staat een reeks gespecialiseerde diensten met toegevoegde waarde te bieden, zoals kwaliteitscontrole, retourbeheer, verpakking en pre-retaildiensten. Dit heeft Linenbundle geholpen de kosten voor het verzenden van relatiegeschenken te verlagen, een belangrijk onderdeel van de klantloyaliteitsstrategie van het merk. “Bleckmann zorgde ervoor dat we de kosten voor het verzenden van gratis cadeaus laag konden houden door verzendingen te combineren om de efficiëntie te maximaliseren”, vervolgde Nesbitt. “Het is een zeer nauwe samenwerking, dus het voelt alsof Bleckmann een integraal onderdeel is van ons bedrijf en ons helpt consequent de uitzonderlijke service te leveren die onze klanten verwachten.”

Toekomst met vijf sterren

Bleckmann zal een belangrijke partner blijven voor Linenbundle bij het betreden van nieuwe landen op de Europese markt. “We kijken ernaar uit om onze toch al zeer succesvolle samenwerking met Linenbundle uit te breiden om de volgende fase van hun ontwikkeling te faciliteren”, zegt Matthias Vandecasteele, Senior Sales Manager Lifestyle bij Bleckmann.

“We staan ​​klaar om Linenbundle te ondersteunen bij alle aspecten van hun logistieke activiteiten om ervoor te zorgen dat ze hun beloften aan klanten over de hele wereld blijven waarmaken.”

 

Over Linnenbundel

Linnenbundel is gericht op het creëren van hoogwaardige bed- en bad benodigdheden voor een comfortabeler huis. Onze missie is om onze klanten te helpen beter te slapen en thuis een luxe vijfsterrenhotelervaring te creëren. Ons assortiment luxe beddengoed en handdoeken is doordacht ontworpen, duurzaam geproduceerd en ethisch geproduceerd. Wij vervaardigen elk product met twee pijlers voorop: kwaliteit en duurzaamheid.

Over Bleckmann

Bleckmann o.a. plant in Grobbendonk is marktleider in Supply Chain Management (SCM) -diensten voor mode- en lifestylemerken. Het in 1862 opgerichte Bleckmann ontwikkelde zich van een transportbedrijf naar leverancier van volledige supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment. Vanuit haar sterke basis in Europa breidde het bedrijf zich uit naar de VS en Azië, waardoor Bleckmann klanten over de hele wereld van dienst kan zijn. Haar investeringen en uitgebreide ervaring in IT-oplossingen zorgen ervoor dat Bleckmann wereldwijd een uniform platform aan haar klanten biedt. Circa vijfduizend medewerkers staan dagelijks klaar om de klanten van Bleckmann te ondersteunen en hun beloftes na te komen. Met een omzet van 545 miljoen euro heeft Bleckmann de omvang en flexibiliteit om oplossingen van wereldklasse voor haar klanten te bieden. Ga voor meer informatie naar www.bleckmann.com

Foto Linenbundle

Foto Linenbundle

Industrieweg 38c, Grobbendonk, België

Linenbundle

Deel dit artikel